استاندار یزد تاكيد كرد:

ضرورت تعریف نقش برای جوانان در برنامه های فرهنگی

استاندار یزد گفت: در برنامه های فرهنگی و مذهبی به جوانان نقش بدهید که از این طریق در زمینه دینی ثابت قدم شوند و در این زمینه رشد کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد" سید محمدمیر محمدی" در شورای امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: اگر مشاهده می شود برخی مسائل اجتماعی و فرهنگی با وجود تلاش های زیاد برطرف نمی شود به این دلیل است که به علت ها پرداخته نمی شود.
استاندار يزد با بیان اینکه برای رفع مشکل باید از سوی مسئولان و کارشناسان پیشنهاد ارائه شود، گفت: وجود اتاق فکر برای مسائل فرهنگی تاثیر زیادی ندارد چون این مسائل کل جامعه را درگیر کرده ولی اتاق فکر به چند نفر محدود است لذا همه باید پیشنهاد ارائه دهند.
میرمحمدی با اشاره به اینکه در موضوع عفاف و حجاب دستگاه های مرتبط، مساجد و هیات های مذهبی کارهای زیادی انجام دادند، گفت: تلاش های دستگاه هایی مانند آموزش و پرورش چرا به نتیجه مطلوب منجر منجر نشده است و در زمینه های فرهنگی در جامعه سستی وجود دارد.
وی گفت: امروزه شبکه های مختلف اجتماعی در همه خانه ها و در کنار دست اعضای خانواده در حال تاثیر گذاری هستند و اسباب اصلی اطلاع رسانی امروز موبایل و رسانه و شبکه مجازی است بر همين اساس باید راهکاری برای تقويت حضور فعال صاحب نظران در این فضا ها داشته باشیم.
میر محمدی گفت:باید متولیان فرهنگ و زنان جامعه ما شبکه های مجازی را در دست بگیرند و محتواهایی را فراهم کنند که امکان جذب جوانان به دین و عفاف و حجاب فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه در داخل کشور در زمینه حجاب سنت ها و عرف ها متفاوت است، گفت: باید عفاف و حجاب بر اساس عرف های متفاوت تعریف شود وتعریف یکسان ندارد.
وی اظهار داشت: مسائل اساسی را دنبال کنید و کارها ریشه ای برنامه ریزی شود در صورتی که همیشه به دنبال منع کردن و برخوردهای نادرست و تند باشیم مخاطب را به موضع گیری مقابله و لجبازی وادار می کنیم.
میر محمدی با تاکید براینکه برنامه ریزی فرهنگی باید بدون تحقیر و سرزنش معرفت دینی را بالا ببرید و جوان را جذب کند،افزود: باید طوری برنامه ریزی شود تا جوان از دینداری و عفاف و حجاب اطمینان خاطر داشته باشد و با غرور در هر شرایطی آن را حفظ کند و حتی در خارج از کشور هم دچار تزلزل نشود و اگر مشاهده می شود یک ایرانی در خارج از کشور مسائل دینی را کم اهمیت می شمارد به دلیل سست بودن باورها است.
وی تاکید کرد: در امور فرهنگی به جوانان نقش بدهید و از این طریق در زمینه دینی ثابت قدم می شوند و در این زمینه رشد می کنند.
استاندار در خصوص نحوه ترویج دین گفت: ما نیاز به نماد و عروسک برای ترویج دین نداریم بلکه وجود افرادی را می خواهیم که از نظر اخلاق و دینداری الگوی جوانان باشند تا انگیزه برای جوانان ایجاد شود.
وی گفت: به دلیل اینکه در فضای مجازی جوانان فعالیت زیادی دارند برنامه های فرهنگی هم باید در جایی اجرا شود که جوانان حضور داشته باشند و استفاده کنند بنابراین شبکه های اجتماعی فرصت خوبی است.
وی با اشاره به اینکه فرصت های زیادی از نظر فرهنگی و مذهبی وجود دارد، گفت: ماه محرم در پیش است باید ببینیم حاصل کار فرهنگی در این فرصت ها چیست چراکه برنامه های مذهبی باید اسباب بیداری و متحول شدن جوان باشد به طوری که جوان بداند محرم و ارزش های آن برای ده روز محرم نیست و اگر اینگونه شد جوانان در یک مسیر درست قرار می گیرند.


فرهنگ کار و زحمت باید تقویت شود


وی با اشاره به اينكه فرهنگ کار ضعیف است، افزود: اگر برخي از افراد اتباع بيگانه و غیر بومی ها را به کار می گیرند به این دلیل است که فرهنگ کار در بین بومی ها ضعیف است باید زحمت کشیدن ارزش پیدا کند.


نقش اساسی ساکنان بافت تاریخی در معرفی میراث ناملموس


استاندار یزد در خصوص ثبت جهانی یزد در این نشست گفت: ویژگی های فرهنگی و مذهبی خوب مردم بافت تاریخی یزد اعم از سبک زندگی و نوع برخورد مردم و همزیستی ادیان و ... است که باعث ثبت جهانی بافت تاریخی یزد شده است و این ثبت شامل میراث ملموس و ناملموس است.
وی گفت: در معرفی بافت تاریخی یزد و ارزش های فرهنگی و اجتماعی و دینی آن نقش اساسی به محلات و ساکنان بافت تاریخی داده می شود.
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات